Brisanje OfferPro Team računa
Zahtjev možete poslati iz aplikacije ili e-poštom. Brisanje računa ne utječe na vašu Google Play kupnju aplikacije.
Najbrže: iz aplikacije
- Otvorite OfferPro i prijavite se u OfferPro Team.
- Otvorite postavke Team računa.
- Odaberite Zatraži brisanje računa.
- Potvrdite lozinku i pošaljite zahtjev.
Zahtjev putem e-pošte
Pošaljite poruku s adrese e-pošte povezane s Team računom. U naslov upišite „Brisanje OfferPro računa”.
Što se briše
- Firebase račun za prijavu i osobni Team profil;
- aktivna članstva i osobni identifikatori povezani s računom;
- pozivnice na vašu adresu e-pošte koje više nisu potrebne.
Što može ostati
Zajednički zadaci, komentari, aktivnosti i podijeljene ponude mogu ostati u workspaceu radi kontinuiteta rada ostalih članova. Gdje je primjenjivo, vaše ime, e-pošta i drugi osobni identifikatori uklanjaju se ili anonimiziraju. Podaci koji se moraju čuvati zbog zakonske obveze čuvaju se samo tijekom potrebnog razdoblja.
Brisanje podataka bez brisanja računa
Pojedinačne ponude, klijente, projekte i druge vlastite zapise možete izbrisati izravno u aplikaciji. Ako želite zatražiti brisanje određenih podataka koji nisu dostupni za samostalno brisanje, pošaljite poruku s adrese povezane s računom i jasno navedite koje podatke želite ukloniti.
Lokalni podaci na telefonu
Brisanje Team računa ne briše automatski lokalne ponude, klijente ili druge podatke spremljene na uređaju. Njih možete ukloniti u aplikaciji ili brisanjem podataka/deinstalacijom aplikacije. Izvezene sigurnosne kopije morate ukloniti na mjestu na koje ste ih spremili.
Treba vam pomoć?
Kontakt: smartwired7@gmail.com